Welkom, ik ben Noela Souza, psycholoog in Ibiza.

Ik help mensen met …

Angstproblemen, fobie

Je maakt je dikwijls zorgen, je anticipeert op al het slechte dat je zou kunnen overkomen, je wordt erg ongerust over situaties van het alledaagse leven, je hebt een fobie van bepaalde dingen of situaties …

Depressieve symptomen

Je vindt het moeilijk om te genieten van het leven, je hebt een gebrek aan energie, je hebt sombere gedachten over jezelf, je leven of je toekomst, je voelt hopeloosheid, droefheid, leegte…

Lage zelf-vertrouwen

Je vindt het moeilijk om «nee» te zeggen en grenzen te stellen, je voelt je onzeker en minderwaardig, je twijfelt aan jezelf, je bekritiseert jezelf, je saboteert jezelf, je doet te hard je best om anderen naar hun zin te maken….

Relatie- en communicatieproblemen

Je bevindt je in situaties met conflicten, jaloezie, controlerend gedrag, verwijten, kwetsende opmerkingen… Of je vindt het moeilijk om een gesprek te voeren of in het openbaar te spreken.

Trauma

Je hebt misbruik, verwaarlozing, geweld, een ongeluk, pesten, grote verliezen of verlating meegemaakt. Je wilt de traumatische ervaringen die je hebt meegemaakt kunnen integreren, voorkomen dat ze je in het heden blijven beïnvloeden en de toekomst met optimisme tegemoet kunnen zien.

Rouw, verlies

Jij hebt iets of iemand belangrijks voor u verloren (een geliefde, jouw partner, een kind tijdens of na de zwangerschap, jouw persoonlijke of professionele omgeving, …). Je hebt het moeilijk om dit verlies te verwerken en verder te gaan.

Impulsregulatieproblemen

Je vindt het moeilijk om slechte gewoonten op te geven of goede gewoonten aan te leren, je voelt je er schuldig en gefrustreerd over, en je hunkert naar evenwicht.

Aanpassingsmoeilijkheden

Een grote verandering in uw leven heeft jou doen wankelen: scheiding, p(m)aterniteit, verhuis, nieuwe baan, gaan studeren… Je vindt het moeilijk om met deze verandering en de emoties die ermee gepaard gaan, om te gaan.

psicóloga en ibiza y online

Noela Souza, psycholoog in Ibiza

Ik ben een psycholoog in Ibiza en ik kan je helpen met: stress, angstproblemen, bewerken van verlies, trauma, relatieproblemen, lage zelfvertrouwen…

Mijn therapeutische aanpak is doelgericht en wetenschappelijk onderbouwd, en toch is er plaats voor warmte, humor, en voor momenten om te delen en ondersteund te worden.

Ik heb mijn diploma in de Psychologie behaald in Spanje. Vervolgens ben ik naar Antwerpen verhuist, waar ik 19 jaar gewoond en gewerkt heb. Uiteindelijk heb ik besloten mijn oorspronkelijke roeping (klinische psychologie) in ere te houden, en terug naar Spanje te keren.

Ik heb een Master en Psicología General Sanitaria en ik gebruik voornamelijk Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en  EMDR Therapy, die ik combineer met mijn opleiding in Cognitive-Behavioral Therapy (CBT), Brief Strategy Therapy, mindfulness en compassie, trauma, rouw, affirmatieve psychologie voor LGBQ+, emotieregulatie en sociale vaardigheden, onder andere. De details van mijn opleidingen vind je hier (in het Spaans).

Verder, ben ik lid van de Colegio Oficial de Psicólogos van de Balearen (col. nr. B-02805), lid van de Association for Behavioral Contextual Science (ACBS) en lid van de Asociación EMDR España. Ik help ook mijn klanten in verschillende talen: Spaans, Catalaans, Engels, Nederlands of Frans, ofwel face-to-face, ofwel online.

IK BEN LID VAN …

IK HEB OPLEIDING GEVOLGD BIJ …

Kan een psycholoog in Ibiza iets voor jou zijn?

Ik kan je helpen indien je …

  • Voel je overweldigd door pijnlijke emoties.
  • Wens je sociale en psychologische vaardigheden te leren die jouw leven zullen verbeteren.
  • Een frisse kijk op een pijnlijke kwestie nodig hebt.
  • Graag hulp wilt om te ontdekken wie je bent en wat je nodig hebt om te gedijen.
  • Zoek naar wetenschappelijk onderbouwde, resultaatgerichte psychotherapie, geleverd door een warme en empathisch psycholoog.
Noela Souza psicologa online Ibiza

VRAAG EEN AFSPRAAK HIER

Als je op zoek bent naar psychotherapie in Ibiza, kan je mijn praktijk hier vinden:

Av. Isidor Macabich, 39, 1D, 07800 Ibiza

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag – vrijdag, 15u30 – 20u30.

Zaterdag en zondag: gesloten.

 

VRAAG EEN AFSPRAAK HIER