Welkom, ik ben Noela Souza, psycholoog in Ibiza.

Ik help mensen met …

Stress en angstproblemen

Je maakt je dikwijls zorgen over kleine dingen, je anticipeert op al het slechte dat je zou kunnen overkomen, je wordt erg ongerust over situaties van het alledaagse leven…

Depressieve symptomen

Je vindt het moeilijk om te genieten van het leven, je hebt een gebrek aan energie, je hebt sombere gedachten over jezelf, je leven of je toekomst, je voelt hopeloosheid, droefheid, leegte…

Lage zelf-vertrouwen

Je vindt het moeilijk om «nee» te zeggen en grenzen te stellen, je voelt je onzeker en minderwaardig, je twijfelt aan jezelf, je bekritiseert jezelf, je saboteert jezelf, je doet te hard je best om anderen naar hun zin te maken….

Relatie- en communicatieproblemen

Je bevindt je in situaties met conflicten, jaloezie, controlerend gedrag, verwijten, kwetsende opmerkingen… Of je vindt het moeilijk om een gesprek te voeren of in het openbaar te spreken.

Omgaan met gezondheidsproblemen

De nasleep van een ongeval of het leven met een ziekte ondermijnt jouw welzijn en geestelijke gezondheid. Je voelt je alleen en onbegrepen in je lijden en hebt hulp nodig om ermee om te gaan.

Rouw, verlies

Jij hebt iets of iemand belangrijks voor u verloren (een geliefde, jouw partner, een kind tijdens of na de zwangerschap, jouw persoonlijke of professionele omgeving, …). Je hebt het moeilijk om dit verlies te verwerken en verder te gaan.

Impulsregulatieproblemen

Je vindt het moeilijk om slechte gewoonten op te geven of goede gewoonten aan te leren, je voelt je er schuldig en gefrustreerd over, en je hunkert naar evenwicht.

Aanpassingsmoeilijkheden

Een grote verandering in uw leven heeft jou doen wankelen: scheiding, p(m)aterniteit, verandering van woonplaats, nieuwe baan, gaan studeren… Je vindt het moeilijk om met deze verandering en de emoties die ermee gepaard gaan, om te gaan.

psicóloga en ibiza y online

Noela Souza, psycholoog in Ibiza

Ik heb mijn diploma in de Psychologie behaald in Spanje. Vervolgens ben ik naar Antwerpen verhuist, waar ik 19 jaar gewoond en gewerkt heb. Door mijn beroep toen, heb ik rond de wereld gereisd en intensief samengewerkt met internationale teams en klanten. Uiteindelijk heb ik besloten mijn oorspronkelijke roeping (psychologie) in ere te houden, en ik ben psychotherapeut geworden.

Mijn therapeutische aanpak is doelgericht en wetenschappelijk onderbouwd, en toch is er plaats voor warmte, humor, en voor momenten om te delen en ondersteund te worden.

Ik heb een Master en Psicología General Sanitaria en ik gebruik voornamelijk Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Cognitive-Behavioral Therapy (CBT), die ik combineer met mijn opleiding in Brief Strategy Therapy, mindfulness en compassie, trauma, rouw, affirmatieve psychologie voor LGBQ+, emotieregulatie en sociale vaardigheden, onder andere.

Ik ben lid van de Colegio Oficial de Psicólogos van de Balearen (col. nr. B-02805) en lid van de Association for Behavioral Contextual Science (ACBS). Ik help ook mijn klanten in verschillende talen: Spaans, Catalaans, Engels, Nederlands of Frans, ofwel face-to-face, ofwel online.

IK BEN LID VAN …

IK HEB OPLEIDING GEVOLGD BIJ …

Afspraken: info@noelasouza.com of WhatsApp naar 611 78 09 08

Kan een psycholoog in Ibiza iets voor jou zijn?

Ik kan je helpen indien je …

  • Voel je overweldigd door pijnlijke emoties.
  • Wens je sociale en psychologische vaardigheden te leren die jouw leven zullen verbeteren.
  • Een frisse kijk op een pijnlijke kwestie nodig hebt.
  • Graag hulp wilt om te ontdekken wie je bent en wat je nodig hebt om te gedijen.
  • Zoek naar wetenschappelijk onderbouwde, resultaatgerichte psychotherapie, geleverd door een warme en empathisch psycholoog.
Noela Souza psicologa online Ibiza

Afspraken: info@noelasouza.com of WhatsApp naar 611 78 09 08

Als je op zoek bent naar psychotherapie in Ibiza, kan je mijn praktijk hier vinden:

Av. Isidor Macabich, 39, 1D, 07800 Ibiza

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag – vrijdag, 15u30 – 20u30.

Zaterdag en zondag: gesloten.

 

Afspraken: info@noelasouza.com of WhatsApp naar 611 78 09 08

Pin It on Pinterest